Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@19:23:07 GMT

فنگ شویی اتاق خواب برای انتخاب رنگ

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۳۵۷۶

فنگ شویی اتاق خواب برای انتخاب رنگ

همانطور که بار‌ها گفته ایم رنگ‌ها از نظر روانشناسی تاثیر شگفت انگیزی در روحیه افراد میگذارند، به همین دلیل انتخاب رنگ مناسب برای بخش‌های مختلف دکوراسیون داخلی بیشتر از قبل اهمیت پیدا کرده است و در این بخش قصد داریم شما را با اصول فنگ شویی برای انتخاب رنگ اتاق خواب آشنا کنیم.

رنگی که برای اتاق انتخاب میکنید باید به شما آرامش بدهد، شما را شاد کند، اتاق را بزرگتر جلوه بدهد، کسل کننده و تکراری نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





رنگ‌ها در فنگ شویی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار اند و باعث کم و یا زیاد شدن انرژی چی میشوند، انتخاب غلط رنگ برای هر بخش از دکوراسیون منزل بر روحیه و احساسات شما تاثیر میگذارد.

- انتخاب رنگ قرمز برای اتاق خواب شاید رمانتیک باشد و رنگ شانس به حساب بیاید، اما خواب و آرامش را از شما میگیرد.

- اگر برای اتاق خواب تان رنگ زرد را میپسندید بهتر است کمی مشکی یا خاکستری با آن ترکیب کنید همچنین به رنگ آبی کمی قهوه‌ای اضافه کنید.



- همه ما رنگ سفید را یک رنگ خنثی و تازه میدانیم، اما از نظر فنگ شویی سفید یک رنگ تند به حساب می‌آید که بهتر است خاکستری را جایگزین آن کنید.

- اگر دوست دارید اتاق خوابی آرامش بخش داشته باشید پیشنهاد فنگ شویی به شما رنگ‌های سبز و آبی است.

- رنگ مشکی برای اتاق خواب اصلا انتخاب مناسبی نیست، اما در صورتی که به این رنگ علاقه دارید میتوانید آن را رنگ‌های شاد دیگری ترکیب کنید.


هر رنگ چه ویژگی‌هایی دارد و نشانه چیست؟

رنگ سبز: این رنگ نماد رشد و شروعی تازه است و نشانه تازگی است.

رنگ زرد: نماد قدرت، نشانه سلامتی و صبر است.

رنگ آبی: رنگ آبی نشانه تفکر و معرفت است.

رنگ صورتی: صورتی نشانگر عشق و عاطفه است.

رنگ نارنجی: شادی بخش و هیجان انگیز است.

رنگ سفید: نماد روشنی و پاکی است.   منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و دکوراسیون دکوراسیون داخلی دکوراسیون اتاق خواب فنگ شویی اتاق خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند

ایتنا - در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.
در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.

در این گزارش، به ۵ مورد از برجسته‌ترین این نشانه‌ها اشاره می‌کنیم:
اولین مورد به سال ۱۳۵۴ بازمی‌گردد، زمانی که فضاپیمای وایکینگ ناسا در آزمایشی اولیه در خاک سیاره مریخ، شواهد شیمیایی از حیات در این سیاره پیدا کرد.

اگرچه این یافته‌ها در آزمایشات بعدی تأیید نشد و ناسا وجود حیات در مریخ را رد کرد، اما محققان معتقدند نباید این احتمال را نادیده گرفت چرا که در آن زمان تجهیزات این فرودگر برای تحلیل شواهد کافی نبوده است.

در سال ۱۳۵۵ نیز یک تلسکوپ رادیویی در دانشگاه اوهایو. آمریکا، سیگنالی ۳۷ ثانیه‌ای را از آسمان دریافت کرد که در بازه فرکانسی ممنوعه زمینی قرار داشت. دانشمندان احتمال می‌دهند این سیگنال از سوی موجودات هوشمند فرازمینی ارسال شده باشد، هرچند تاکنون منشأ آن مشخص نشده است.

در سال ۲۰۰۳، پروژه «ست» ناسا، چندین سیگنال رادیویی غیرقابل توضیح از نقاط مختلف آسمان دریافت کرد که پس از مدتی ناپدید شدند. با این حال یکی از این سیگنال‌ها نه تنها ناپدید نشد بلکه قوی‌تر هم شد. این سیگنال ازنقطه‌ای فضایی می‌آمد که هیچ سیاره یا ستاره شناخته شده‌ای در آن وجود نداشت. این امر، احتمال ارسال آن از سوی موجودات هوشمند فرازمینی را تقویت کرد.

کشف گاز متان در جو سیاره مریخ در سال ۱۳۸۶ از دیگر نشانه‌های حیات در فضاست. از آنجایی که عمده متان در جو زمین توسط موجودات زنده تولید می‌شود، این یافته دانشمندان را به فرضیه وجود باکتری‌ها و میکروب‌های تولیدکننده متان در سیاره سرخ سوق داد. شواهد دیگری نیز از جمله کشف ترکیب فرمالدئید ناشی از اکسیداسیون متان در مریخ، این فرضیه را تقویت کرده است.

در رویدادی دیگر در سال ۱۳۸۲، محققان ایتالیایی احتمال دادند که آثار گوگرد یافت شده در سطح قمر اروپا که فضاپیمای گالیله از این قمر سیاره مشتری جمع‌آوری کرده می‌تواند نشانه‌ای از حیات باکتری‌های زیرسطحی باشد که در اقیانوس‌های گرم این قمر زندگی می‌کنند. البته برخی محققان دیگر این ایده را رد کرده‌اند.

همانطور که مشاهده می‌شود، شواهد متعددی از احتمال وجود حیات خارج از سیاره زمین وجود دارد که تلاش برای یافتن پاسخ‌های قطعی در این زمینه همچنان ادامه دارد.
 

دیگر خبرها

  • راهنمای انتخاب قفل درب هتل
  • پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • قیمت مسکن در یوسف آباد ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳